Houdt u van lange nachten uitgaan en feesten tijdens uw vakantie in Kroatië, dan moet u naar het feeststrand genaamd Zrce, hier ontmoet u jongeren uit de hele wereld. Het Zrce strand is ook nog eens een toplocatie, gelegen in de buurt van Novalja, op het beroemde eiland Pag, bij een van de schoonste en mooiste kiezelstranden in Kroatië.

Laat u en uw vrienden meevoeren naar het wereldberoemde feeststrand Zrce en geniet van de beste springbreak feesten van Europa.

Het strand Zrce bevindt zich op slechts 2,5 km afstand van Novalja en het is sinds het jaar 2002 steeds populairder geworden. Het pittoreske kiezelstrand Zrce is uitgegroeid tot het nummer 1 strand van Kroatië, als u tenminste wilt feesten. Vooral in het hoogseizoen van begin juni tot half september wordt Zrce jaarlijks bezocht door tienduizenden jongeren en iederen die zich nog jong van hart voelt.

Gedurende de dag treft u op het strand een indrukwekkend scala aan sport- en recreatiemogelijkheden. Wakeboarden,  jetski en er is zelfs een bungee toren. Andere interessante sporten zijn beachvolleybal, duiken, bananenboot of waterfietsen. De after beach partys beginnen meestal om 16.00 uur in de clubs en bars op het strand. Zij luiden het begin in van een lange onvergetelijke nacht. Als de nacht dan valt begint het feest in alle clubs en disco's van de stad echt.

Het nacht programma's van de respectievelijke clubs worden geleid door nationale en internationale dj's. Wilt u op vakantie naar Kroatië, kijk dan eens op mijn blog.