Tourist Board Krk informeert dat de viering van de miljoenste overnachtingen gerealiseerd in de Stad van Krk, met 24 september Om aangekondigd slecht weer uitgesteld naar zondag 27 september, 2015, markeren als tegelijkertijd viert de World Tourism Day. Dergelijke uitzonderlijke toeristische gevolg, is meer dan genoeg reden voor een feestje dat zal beginnen bij het grote plein om 10:30.

(Google vertaling)

Het programma plezier en muziek, onder anderen, zal presteren sudderen groep Menage-A-Trois, en alle bezoekers de gelegenheid om te genieten van de beste heerlijke Krk, zoals prosciutto, risotto met zeevruchten, desserts en natuurlijk wijn. Daarom laat dit feest een goede reden dat in Krk pozovote uw vrienden en gasten om jezelf te verwennen Guštanj allemaal bij elkaar, want het is echt een grote prestatie van alle entiteiten die betrokken zijn bij de totstandkoming van Krk toeristische product!

Het programma wordt gezamenlijk georganiseerd door de Stad van Krk, Krk Tourist Board en het nutsbedrijf Vecla en deelnemende hotels Krk, Valamar Hotels & Resorts, Holiday Krk prosciutto Žužić, Udugama wijnmakers Bukaleta groep Menage-A-Trois en anderen.

JaPa.

http://www.eilandkrkkroatie.nl